20 مرداد 1404
5

فرمانده فراجا استان گلستان گفت: تأخیر در رسیدگی به یک اختلاف کوچک، ممکن است به خشونت‌های شدید یا حتی قتل منجر شود. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت خط مقدم بودن پلیس در تأمین امنیت و آرامش عمومی است.

پلیس چه راهکار‌ی ‌برای مقابله با چالش‌های امنیتی گلستان دارد؟
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار محمدسعید فاضل‌دادگر امروز در نشست خبری ضمن تشریح ابعاد گسترده فعالیت‌های پلیس در حفظ امنیت و آرامش عمومی، بر نقش بی‌بدیل رسانه‌ها در تحلیل و تبیین مسائل اجتماعی و امنیتی تأکید و اظهارکرد:  تحولات پیچیده دنیای امروز، ضرورت همکاری مستمر و هماهنگ بین نیروی انتظامی، رسانه‌ها و جامعه را به عنوان عاملی حیاتی در مقابله با تهدیدات نوین بیش از پیش احساس می‌شود.

فرمانده فراجا استان گلستان گفت: پلیس استان گلستان در روز و شب حدود سه هزار تماس تلفنی را دریافت می‌کند که از دل آن بیش از هزار و دویست ماموریت عملیاتی انجام می‌شود. علاوه بر این، هزار و هشتصد تماس دیگر نیز به عنوان سرمایه اجتماعی و اطمینان مردم به پلیس، در حوزه‌های راهنمایی، ارشاد و هدایت مردم به سمت راهکارهای مناسب دریافت می‌شود. این حجم گسترده از فعالیت‌ها نشان‌دهنده تلاش بی‌وقفه و گسترده پلیس در پاسخگویی به مطالبات جامعه است.

وی با تأکید بر اهمیت حضور به‌موقع و مقتدر پلیس در صحنه‌های مختلف، افزود: اگر پلیس به موقع عمل نکند، کوچک‌ترین درگیری‌ها ممکن است به فاجعه‌ای بزرگ تبدیل شود؛ همان‌طور که در برخی موارد تجربه کرده‌ایم، تأخیر در رسیدگی به یک اختلاف کوچک، ممکن است به خشونت‌های شدید یا حتی قتل منجر شود. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت خط مقدم بودن پلیس در تأمین امنیت و آرامش عمومی است.

سردار فاضل‌دادگر با نگاهی دقیق‌تر به تحولات جهانی و فناوری‌های نوین اظهارکرد: امروز جنگ تنها محدود به میدان‌های سنتی نیست بلکه ابعاد جدیدی از جمله اطلاعات، جنگ سایبری، استفاده از پهپادها، هواپیماهای پیشرفته و ماهواره‌ها به صحنه آمده است. در این جنگ نوین، رسانه‌ها و خبررسانی دقیق و حرفه‌ای نقش کلیدی در شکل‌دهی افکار عمومی و حفظ امنیت ملی دارند.

وی ادامه داد: امنیت، توسعه و اطلاع‌رسانی صحیح، سه ضلع اصلی برای پیشرفت جامعه و زندگی بهتر شهروندان هستند و پلیس به عنوان ضابط اصلی امنیت، نیازمند همکاری صمیمانه و مستمر رسانه‌ها و نخبگان برای انتقال صحیح اطلاعات و تحلیل‌های درست به جامعه است.

فرمانده فراجا استان گلستان به ضرورت تغییر نگرش‌ها اشاره کرد و گفت: کاربرد اندیشه‌گرایی ایجابی و دوری از قهرگرایی و خشونت باید در دستور کار همه قرار گیرد. رسانه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های خود می‌توانند نقش مؤثری در تقویت ارتباط میان حاکمیت و مردم داشته باشند و ساختارهای حکمرانی را به شکلی پویا و مستحکم کنند.

وی همچنین با اشاره به فداکاری‌های نیروهای انتظامی در خط مقدم دفاع از امنیت گفت: شهدای ما از همه اقوام و مذاهب با خون خود راه حقانیت و امنیت را هموار کردند. ما به این مسیر افتخار می‌کنیم و از تمام خانواده‌های شهدا که با صبوری و ایثار این مسیر را همراهی کرده‌اند، سپاسگزاریم.

وی به نقش رسانه‌ها در مدیریت بحران‌ها نیز اشاره و تاکید کرد: بدون کمک و همکاری اصحاب رسانه، پلیس به تنهایی قادر به کنترل بسیاری از مسائل و بحران‌ها نیست. رسانه‌ها باید از سطح گزارش‌های ساده فراتر رفته و به تحلیل‌های کارشناسانه و نخبگانی بپردازند تا جامعه در مسیر درست هدایت شود و از ایجاد حاشیه‌ها و شایعات جلوگیری شود.

فاضل‌دادگر در پاسخ به وضعیت امنیتی استان بیان کرد: با وجود چالش‌ها و مشکلات متعدد، مردم استان گلستان در اکثریت احساس امنیت و آرامش دارند. البته این امنیت صرفاً حاصل تلاش پلیس نیست بلکه یک وظیفه جمعی است که نهادهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باید در آن سهیم باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فضای پیچیده دوران پساجنگ و تهدیدات جدید اشاره کرد و گفت: دشمن امروز علاوه بر اقدامات نظامی، جنگ نرم و عملیات روانی را به شدت گسترش داده است. هدف آن‌ها برهم زدن نظم اجتماعی، کاهش تاب‌آوری مردم و ایجاد آشوب در زندگی روزمره است. در چنین شرایطی نقش رسانه‌ها بسیار مهم‌تر از گذشته است تا با ارائه تحلیل‌های دقیق و معقولانه مانع از موفقیت این نقشه‌های دشمن شوند.

فاضل‌دادگر با تقدیر از همراهی و حمایت خبرنگاران گفت: ما همواره به یاری شما نیازمندیم. امید دارم با همدلی و همکاری بتوانیم امنیت پایدار و توسعه همه‌جانبه را در استان گلستان تضمین کنیم و فضای امنی برای زندگی شهروندان فراهم آوریم.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir